Entradas

Mostrando entradas de abril 29, 2020

WHERE'S THE...?

Hi boys and girls, Primer cantarem la cançó de TOYS. Avui agafareu el llibre d'anglès i podeu escriure la data (WEDNESDAY, 29TH APRIL 2020) a la pàgina 44. Escoltau l'àudio i posau els números a l'exercici 2 ( listening ). I ara amb l'ajuda dels vostres pares o germans podeu intentar dir on són les juguetes de l'exercici 3.

Sortida d'una hora

Imagen
Ara que ja podem sortir una hora al dia, aprofitarem per fer la classe d'educació física. Agafa la bicicleta, patins, patinet, espardenyes, o el que més et vengui de gust, i surt de casa 1 hora en companyia d'algun adult que convisqui amb tu. Has de recordar les coses a fer abans, durant i després de la sortida. Per això t'he adjuntat un vídeo i dos documents que ens ho recorden.

DIMECRES, 29 D'ABRIL DE 2020

Imagen
HORARI. 1.CASTELLÀ.           Escribe sustantivos femeninos y masculinos  se puede hacer en el cuaderno.   Las frases se tienen que copiar en el cuaderno con la fecha de hoy, pero se puede entregar el lunes que viene dia 4 de mayo. 2.MATEMÀTIQUES. Pàgines 8 i 9. S'han de completar les dues maneres de fer la suma i contestar " Quina creus que és més fácil?