Entradas

Mostrando entradas de mayo 6, 2020

VÍDEO DE L'ARC DE SANT MARTÍ

Aquest vídeo l' ha fet na Mika PT perquè tothom pugui veure els dibuixos de l'Arc de Sant  Martí dels altres.

REVISION

Imagen
Hi! Avui repassareu tot el que hem estudiat en aquesta unitat. Agafau el llibre per la pàgina 46 i posau la data WEDNESDAY 6TH MAY 2020. 1. Escoltau el listening i posau els números. 2. Agafau les ferratines i copiau les paraules. 3. Feis l'exercici 3. M'enviareu una foto? Bye bye, Maria Antònia

Educació física en família I

Imagen
Aquest dies de confinament ha fet un any de les III jornades d'educació física en família del Ceip Mare de Déu de la Consolació. Enguany estava programat celebrar les IV jornades d'EF en família, però no ho hem pogut celebrar a l'escola tots junts, però heu fet més d'un dia d'EF en família. El que heu de fer avui és fer un joc dels que feim a l'escola amb els vostres familiars que ja no venen a l'escola. Si és possible, els hi heu d'ensenyar algun joc que els teus familiars no coneguin. Mentre feis la classe vos heu de fer alguna foto on vos vegin a voltros i a la resta de familiars, o petit vídeo, i el m'heu d'enviar  per email. La meva adreça és miquel@ceipmarededeudelaconsolacio.cat Aquí vos deix el vídeo que vàrem fer l'any passat.

DIMECRES 6 DE MAIG DE 2020

Imagen
HORARI. CASTELLÀ. EL ARTICULO. El articulo puede ser: masculino singular (el gato ),  masculino plural (los gatos ),  femenino singular ( la playa ) i femenino plural ( las playas ).   Completa esta actividad poniendo delante el articulo que le corresponda. 2. MATEMÀTIQUES. Pàgines 12  i 13. El segon número de la suma s'ha de separar en dos o tres parts. Una part ha de sumar 40,50 o 30 i després s'ha d'afegir l'altra part. 37 +5=42, 37+3=40+2=42 44+6=50+7=57 28+2=30+10=40+2=42 Si teniu dubtes em podeu demanar.